Да си различен и интересен

Има хора, които копнеят за хорското внимание и това ги кара да правят какви ли не “глупости”, за да го привлекат и да станат интересни. Но често тези им стремежи преминават определени граници на човешкото възприятие и те стават пошли, смешни или дори противни.

Но има и такива хора, които са креативни, интересни, нестандартни и успяват да привлекат вниманието на останалите с творчеството си и обаянието на личността си.

Видеото, което ще ви покажа обикаля публичното пространство вече повече от година, но продължава да бъде интересно, забавно и със сигурност много приятно за гледане.

В същото време, жените, които са го направили са вкарали голяма доза артистизъм, кретивност и хумор и за мен това е рецептата за едно подобно видео да продължава да има такъв дълъг живот, защото всички знаем, че в днешно време това са моментни изживявания, които хората забравят.

Вижте точно за какво говоря и ще се радвам да споделите вашето мнение както за видеото, така и по темата с моментните Интернет преживявания:

 

Google+ Comments