Един различен грим – лилавият

Very Peri – знаете ли, че това е цвят, получен от смесването на синьо и виолетово, който беше определен от Pantone като моден нюанс на 2022 г. От там описват цвета като символ на глобалната иновация и промяната. Той също трябва да вдъхновява за креативност и въображение.

Дори тези, които обикновено обичат да се придържат към семплите тонове, ще харесат Very Peri Look. Останалата част от грима е изчистена и превърната в привличаща вниманието с цветен акцент. Ето как работи:

Очната линия Very Peri кара очите ви да блестят: Виолетовата очна линия е особено подходяща за хора със сини и зелени очи, но подхожда на всички. В класическата форма на котешко око лилавата очна линия изглежда небрежна, но не прекалено крещяща и е идеална и за ежедневието в офиса.

Лилаво червило за парти вечер: Високи токчета и черен топ се допълват перфектно от лилаво червило. Ако искате устните ви да изглеждат перфектно през цялата вечер, най-добре е да използвате течно червило.

Опушени очи във виолетово: Ако обичате опушени очи в земни тонове, определено трябва да опитате Very Peri Smokey Eyes. Вместо топло тъмно кафяво, използвайте студено тъмно сиво, за да дефинирате гънките на клепачите.

Тези, които предпочитат да експериментират с лак за нокти, а не с грим, могат да опитат модерен маникюр Veri Peri. Нанесете пет различни нюанса лилаво от светло до тъмно върху всеки от ноктите си и запечатайте с топ лак.

Ще се осмелите ли на една различна и смела визия?

Google+ Comments