Бърз кредит от MicroCredit и всичко е точно

Имали ли сте чувството, че понякога цялата вселена върви срещу вас? Е, съвсем скоро имах подобно усещане, защото влязох в серия от неприятни събития, които изискваха време, пари и много нерви, за да бъдат разрешени. За щастие успях да се справя благополучно с финансовата помощ от бързи кредити от MicroCredit.bg

Всичко започна с това, че след като си бях паркирала колата близо до офиса, на тръгване от работа си я намерих с четири спукани гуми. Явно на някой собственик на жилище в съответния блок, до който бях паркирала, му се е сторило напълно нередно да си оставям автомобила там… защото най-вероятно си мисли, че притежава и улицата и всички останали прилежащи площи на жилищната си сграда. Трябваше да повикам пътна помощ да вдигнат колата ми и да я закарат до някоя гумаджийница, където да се сдобия с нов комплект гуми. Разбирате, че и едното и другото се плащат… и то доста. Преглътнах сумата някак си, но много се ядосах на факта, че аз спрях да паркирам там, не заради друго, а не исках отново да имам тази разправия, но човекът, който ми направи тази поразия по автомобила си остава безнаказан, а всъщност е повредил чужда частна собственост.

Автомобилът ми пострада още веднъж, след като някой е решил да мине през страничното ми огледало. Оказа се, че каското не покрива подобна щета, ето защо трябваше да купувам и странично огледало. Проблемът беше, че моята кола е доста стара и трябваше да търся в специализирани магазини огледало, което  ще пасне на моята кола. Това също не струваше малко пари, а да не говорим за нервите.

Последното препятствие беше, че се спука тръба в апартамента ми и наводни почти всичко. Вече нямах достатъчно пари, за да покрия ремонта и щетите. Ето защо реших да изтегля бърз кредит от MicroCredit. Харесах си един от предлаганите от тях продукти – CrediHome, който отпуска средства от 200 до 3000 лева, на равни седмични или месечни вноски, за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца.

Кандидатстването беше максимално опростено, а след одобрение получих средствата си бързо и в брой. Това ми помогна да „закърпя“ положението и да се справя успешно със серията от неприятни събития, които ме споходиха.

Сега, когато някой изпадне в затруднено финансово положение, винаги препоръчвам услугите на MicroCredit, които предлагат разнообразни продукти, подходящи да задоволят нуждите на всеки един потребител.

Google+ Comments