Мода от високо ниво на разумни цени?

Започнах новата година с текст за бързата мода и с обещанието, че ще я огранича. Един от начините е чрез дрехи от по-висок клас. Но възможно ли е те да се намерят на достъпни цени? Давам ви отговорът в този текст.

Тази концепция откривам във все повече български брандове и ми харесва как променят потребителския пазар в страната. Влагането на материали като коприна, кашмир, вълна, лен удължава живота на дрехите, също намалява риска от алергии по кожата и спомага за създаването на вечен гардероб. Но на всички ни е ясно, че сумите, които трябва да се отделят за закупуване на тези артикули от висок клас, не са никак малко.

Първият съвет, който мога да ви дам при закупуване на дрехи от по-висок клас е да прецените точно от какъв тип и цвят имате нужда. Направете дори списък, по който да се водите. Ако сте наясно всеки сезон как искате да обновите гардероба си, то много лесно ще се ориентирате за видовете и типове дрехи и ще знаете каква сума може да отделите. После се насочвате към бранове, които предлагат подобен тип артикули. Най-лесен начин за откриването им е чрез следене на български инфлуенсър, които работят с много български висококачествени марки.

Ако пък цифрите за дрехи ви се виждат много високи, не забравяйте, че винаги може да ги вземете на промоция. Тук отново се изисква отдаденост на процеса и проследяване на цените, но пък си струва на 100%.

Допълнителен бонус при закупуването на по-висок клас дрехи е и усещането за бутиково и уникалност. Така че предимствата са много. Просто изисква инвестиция на време, парите са следствие.

Google+ Comments