Гривни с талисмани Viano създават истории

Бижутата се носят с емоция и могат да разказват истории. Чрез тях бележим ключови моменти от живота и пазим мили спомени от важни за нас поводи. Затова не е изненада, че в последните години се наложи тенденцията за носене на сребърни гривни в комбинация със сребърни талисмани, които в зависимост от вида и тематиката, разказват лична история и същевременно придават индивидуалност. Разбира се, идеята допадна и на мен, като аз създавам своята сребърна история с онлайн бижутерия Viano.

Това, което привлече вниманието ми към този сайт, беше широката гама от различни сребърни талисмани, като всеки от тях е квалифициран по повод и тематика. Освен това, към всеки амулет има добавена символика и с удоволствие разбираш значението, което носи и предава.

Аз например от дете си мечтая да танцувам балет. Затова и един от най-ценните за мен талисмани, е този олицетворяващ изящна сребърна балерина. Той е подходящ за носене и на гривна, и на синджир, така че често разнообразявам стила си. За момента все още не съм реализирала това свое желание, но винаги, когато погледна към бижуто си, се връщам към своя копнеж и вярвам, че не е късно да се осъществи.

Друг пример, който мога да ви дам, е свързан с рождения ден на майка ми. От сайта на Viano избрах нежна сребърна гривна и сребърен талисман във формата на сърце, който съдържа думата MOM. Знам, че това означаваше много за нея. Тя не се разделя със своето бижу и при всеки удобен момент споделя, че носейки го, чувства, че сякаш винаги съм до нея.

Ето защо, лично според мен, сребърните талисмани и гривни са не просто аксесоар. Те са обвързани с неповторими моменти и емоция, особено ако са подарени от или на най-близките хора. А емоцията е като да разглеждаш албум със снимки, към който винаги може да прибавяш нови. Така се създават истории, оставащи във времето.

Google+ Comments