Новата колежка

Ще да започна една интересна тема за коментари, тъй като това което ще споделя, ме кара да се чувствам некомфортно на работното си място и в известна степен ме напряга. Вероятно и Вие сте изпадали в подобна ситуация, а може би вече се питате за какво става въпрос ?

Проблемът ми, ако може така да се нарече е новата колежка на работното ми място. Спокойно, не реагирайте, аз също нямам абсолютно нищо против младите кадри. Напротив винаги съм предразположена към тях, помагам им и се отзовавам, когато имат нужда от помощ, но почакайте да Ви споделя как ми действа новото попълнение на екипа. Още с влизането сутринта и започва да се оплаква, всява напрежение и паника.

internet-jobs---online-data-entry---work-from-home-jobs---join-today_1Е, как да започна работния си ден хубаво с чаша кафе и добро настроение ? Въпреки доста завоалираните намеци, които й се правят, тя или не се усеща или иска да ни мъчи, еми ще потърпим пък може и да свикнем едни с други. Сега се убеждавам и разбирам колко трудно се сплотява колектив и колко трудно се работи с голям брой хора или работна група. Въпреки всичко, не съм отказала да й окажа помощ, все пак нали трябва да се научи. На всеки трябва да се предостави възможност за реализация. Може би напрежението тези дни ми дойде в повече и за това се получи този монолог в главата ми.

Google+ Comments