Знак на любов или поредната мода

През последните месеци в медиите слушаме и четем за редици звездни двойки, които скоро ще поемат път към олтара. Прекрасно, няма нищо по-хубаво от новините за сватба и бебе.

Последната звездна двойка, за която лично аз разбрах е тази на Кейти Пери и Орландо Блум, според мен си подхождат идеално. На празника на влюбените, под арка от рози, полет с хеликоптер, предложение като от модерна приказка, общо взето голям романтик се оказа този мъж. Нещото, което обаче леко ме озадачи беше признанието на певицата, че тя имала участие в избирането на годежния пръстен. Лично за мен това е леко смущаващо, защото според мен предложението на първо място трябва да е изненадващо и на второ място бих искала да знам, че бъдещият ми съпруг обикаля ателиетата в търсене на най-прекрасния пръстен, който ще стои добре точно на моята ръка. Но това си е лично мое мнение. Следващото нещо, което ме смути е, че всъщност имало тенденция в годежните пръстени. Или аз съм безнадеждна романтичка, или хората превръщат дори тези мили, интимни моменти в показност.

Лично за мен няма значение, дали годежния ми пръстен ще е скъп, дали ще е от бяло злато, розово злато, сребро или от “Зрънчо“. За мен смисъла на годежа е в това, че най-после си открил съвършената половинка, че този човек също иска да сподели остатъка от живота си с теб и тържествено да се вречете във вярност един на друг. В любовта няма материално, всичко е дълбоко емоционално и ако наистина сте създадени един за друго, нищо друго не би имало значение. Ще си бъдете самодостатъчни.

Google+ Comments