Как да го спечеля? (част 2)

Има любов от пръв поглед. Може да имате късмета да намерите някой, който ви вижда и веднага разбира, че вие сте жената на живота му. Но понякога любовта изисква търпение, за да се развие. Затова бъдете търпеливи и не насилвайте нещата. Всичко се случва в точното време, на точното място и с точния човек.

Може първо да изградите приятелство с обекта на желанията си, от което след време да се роди прекрасна любов. Разбира се, съществува и възможност вашият мечтан мъж все още да не е готов за връзка. Въ всички обстоятелства разкрийте картите си и му подскажете, че се интересувате от него. Спечелете го с фини женски хитринки.

Например помислете и за ловния му инстинкт. Дори да вземете активно участие във флирта, важно е той да завоюва и вас. Повечето имат имат засилен ловен инстинкт и стават особено внимателни, когато жената е по-труднодостъпна или се изплъзва леко на финалната права.

За да пристъпите смело към мъжа-мечта, вашето самочувствие и любовта ви към себе си играят важна роля. Това значи да се харесвате и приемате такива, каквито сте, за да ви хареса и той.

Можете да придобиете самоувереност, като не се сравнявате с други жени. Вярвайте в себе си и бъдете себе си.

Google+ Comments