Дамско парти

Напоследък бях доста заета с всякакви ангажименти. Насъбра ми се малко повече и реших да поотпусна напрежението. Добре е човек да си заделя време за преживявания, за да се избегнат конфликтните моменти. В повечето случаи конфликта е отражение на насъбрана негативна енергия, която пък е резултат от липса на весели моменти.

Та реших да поразпусна и потърсих дружките си, които са много забавни. Отзоваха се на поканата без да се замислят. Организирахме си дамско парти. От дълго време не сме си прекарвали толкова добре и така забавно. В моят дом, всеки гост се включва в подготовката за забавата. Всяка от нас допринесе с каквото може. Препоръчвам Ви да следвате тази практика, защото по този начин всеки който е в дома Ви се отпуска и се чувства комфортно. Приготвихме си всякакви вкусотийки и се настанихме удобно на красивата маса, която създадохме.

Вечерта стартира много положително. Приказвахме за какво ли не. Нахранихме се и изпихме по няколко питиета, но в границите на нормалното разбира се. От дълго време се познаваме, преживяли сме много ситуации заедно и си припомнихме с усмивка за тях. Независимо от факта, че не се бяхме виждали доста време, не ни попречи да се забавляваме до зори. Не искахме да се разделяме, но няма как. С нетърпение ще дочакам следващата ни среща.

Google+ Comments