Идеи за отбелязване на 8 март

8-ми март е Международният ден на жената, който се отбелязва в много държави по света. Това е ден, в който се честват постиженията на жените и тяхната борба за равноправие. Това е също ден, в който може да се изразим благодарността и любовта си към най-важните жени в живота ни – майки, баби, сестри, приятелки и колежки. Ако търсите идеи за празнуване на 8-ми март, може да разгледате следващите няколко предложения:

Организирайте обяд или вечеря
Направете малко уютно събиране заедно с приятелките или семейството си и подгответе ястията. Можете да приготвите някои специални рецепти, за които знаете, че жените обичат или пък да се забавлявате с готвене заедно. Това може да бъде прекрасна възможност да се посветите на тези специални хора и да им изразите благодарността си за всичко, което правят за вас.

Изкарайте деня на открито
Ако времето е хубаво, можете да отидете на пикник или просто да се разходите навън. Поканете няколко приятелки и отидете да се разходите в парка, за да се насладите на пролетния ден. Можете да се забавлявате с игри като бадминтон или фрисби или просто да си починете и да се наслаждавате на природата.

Подарете цветя
Цветята са перфектен начин да изразите любовта и благодарността си към някого. Ако искате да направите нещо по-специално, можете да изберете красив букет или да направите сами аранжировка от свежи цветя.

Направете SPA ден
За жените, които обичат да се грижат за себе си, можете да организирате домашно SPA. Подгответе си някои естествени маски за лице и тяло, използвайте ароматерапия или просто си подгответе някои удобни места, където можете да се отпуснете и да се насладите.

Поканете ги на кино или театър
В зависимост от предпочитанията им, можете да ги поканите на кино или театър. Това е отличен начин да прекарате времето си заедно и да се насладите на интересен филм или спектакъл.
А вие с какви идеи още бихте допълнили списъка?

Google+ Comments