Да украсим дома си за Коледа

Дойде и това време – украсяването за Коледа. За мен е вълнуваща традиция, която може да направи вашия дом по-уютен и празничен. Ето няколко идеи:

Поставете елха в дома си и я украсете с коледни топки, лампички и гирлянди. Можете да изберете традиционни цветове като червено и зелено, или да сложите различни нюанси и тематични украшения.

Закичете коледни гирлянди и върху прозорците, вратите и стените. Те могат да бъдат с лампички или без, в зависимост от вашите предпочитания.

Украсете прозорците със зимни и коледни мотиви. Можете да изрежете снежинки от бял картон и да ги закачите, или да залепите коледни стикери и декорации. Идея е и използването на специален спрей, с който да очертаете зимни форми.

Украсете масите и мебелите с коледни завивки, покривки, салфетки, свещи и други коледни аксесоари. По магазините е пълно с тях и ви гарантирам, че създават особена атмосфера и уют.

Украсете входната си врата с венец от елхови клонки или други декорации. Това първо впечатление ще направи вашата дома още по-гостоприемен.

Използвайте коледни светлини, за да осветите дома си и отвън. Може да ги разположите на балконите, в градината или улука.

Не забравяйте, че украсата за Коледа е възможност да изразите своята индивидуалност и стил. Затова нека домът ви отразяват вашия вкус и настроение за този прекрасен празник.

Google+ Comments