Как да го спечеля? (част 1)

От известно време не можете да изкарате този страхотен човек от главата си. Мислите за неговата харизма, топлата му усмивка и сините очи, в които можете да потънете. Искате го до себе си и се питате: Как да го спечеля?

Може би вече се познавате по-добре, приятели сте или колеги в работа. Може би сте го забелязали наскоро и досега сте разменили само няколко думи.

Можете да чакате и да се надявате, че мечтаният мъж ви кани на среща. Или можете да вземете нещата в свои ръце и да действате. Все пак, който не рискува, не печели. Не се притеснявайте, можете да го спечелите и без да се натрапвате или да бъдете агресивно настоятелни.

Ако искате да спечелите сърцето на желания мъж, препоръчително е да вземете активното участие. В края на краищата вие знаете точно какво искате – и това очевидно е той.

Като модерни и еманципирани жени вие сами правите крачка към него, вместо да чакате цялата инициатива от негова страна. Защо? Много просто – може би той не осъзнава, че го харесвате и затова си слага спирачки. Или пък е срамежлив и резервиран, затова рядко говори с вас.

Ако направите първата крачка към него, той ще се почувства уверен и ще даде шанс да се опознаете по-добре. Освен това, много мъже са впечатлени, когато жената е самоуверена и прояви интерес. С това поведение получавате автоматично бонус точка.

Google+ Comments