Нещата, които всяко пътуващо момиче трябва да носи със себе си

Сезонът на пътуванията е към своя край, но все още има време за някое друго непредвидено пътешествие.

Независимо къде те отвее вятъра трябва да носиш определени неща винаги със себе си. За да не се питаш, забравих ли това, забравих ли онова, аз ще ти помогна с готов списък.

  1. Ластик за коса диадема или шнола. Косата е първата, която се „предава“ на времето, климатичните условия и всичко останало, което е по пътя ни. Не забравяйте никога да имате нещо под ръка, което да ви е от полза в тези ситуации. Дори една фиба може да свърши чудесна работа.
  2. Любима или препоръчана нова книга. Телефонът не е единствения начин да „изгубите“ времето си. Ако искате да го намерите с някоя хубава книга, ще се изненадате колко приятно и полезно може да е това забравено състояние.
  3. Свободно място в куфара. Винаги тръгваш с мисълта „Този път ще съм по-скромна с покупките“. Но всеки път сценарият е един и същ и пак нямаш място за нищо.
  4. Удобни маратонки за непредвидени ситуации. Може пък да отидеш на разходка, или да ти се наложи да ходиш бързо или какво ли още не. Тези „екстремни“ моменти няма как да бъдат преживени на токчета, повярвай ми.
  5. Малко огледалце. Колкото и да ти е хубава предната камера, огледалцето е по-обективния и надежден вариант. Имаш нужда от него винаги.
  6. Най-важното от всичко е да не забравяш верния си приятел или партньор, ако един момент не е споделен, той не си заслужава да бъде изживян.

Google+ Comments