Огледалце, огледалце, коя е най-красива на земята?

Взирате ли се в огледалото по няколко пъти на ден за повече от минута? Отделяте ли по половин-един час, преди да излезе от вкъщи? Посещавате ли редовно хубавите салони за красота? Ако отговорът е да, добре дошли в клуба! 🙂

krasota

Съвсем нормално е ние, жените, да сме суетни и взискателни към външния си вид. Епилиране, прически, козметични процедути, диети, спазване на диети в името на кожата… и доста често вдигнати вежди от половинката, когато провери колко точно сме похарчили за всичко това.

За мен красотата е здраве и колкото и клиширано да звучи, да, идва отвътре, струи от начина, по който живеем, личи от храната, енергията, себеуважението ни. И все пак никога не забравям и за глезотийките, които предлагат по студиата за разкрасяване.

Последният, който посетих – Alure, ме впечатли със съотношението цена–качество и най-вече професионализъм на хората там. Изключително ми е неприятно, когато отида на маникюр или фризьор и за 30 минути главата ми се пълни с по-жълти интриги и от тези в булевардните вестници: коя си била сложила силикон, колко била напълняла шефката, колко лицемерна е еди-коя си колежка и т.н.

Е, в Alure работят истински професионалисти без афенитет към пикантерии и погазване на личното пространство. Разбира се, суперготини и комуникативни са, но по интелигентен и ненатоварващ начин.

Добра работа e свършена и по отношение на интериора: много приятно, кокетно и уютно местенце. Абе наистина забравяш за децата, работата и вечно разхвърляните чорапи на мъжа за малко.

Защото заслужаваме да се глезим и да имаме своите 40-50 минути!

Google+ Comments