Първи крачки в модата

Здравейте! Още от малка мечтая да стана лекар или модел.Когато завърших средното си образование трябваше да реша по кой път да поема и дълго размишлявах. Моите родители са медицински работници и те разбира се ме насочваха да кандидатствам в тази посока. Да обаче аз страшно много се страхувам от кръв и тази идея категорично отпадна. Мои познати не веднъж са ми правили комплименти за външния ми вид. Казваха ми, че имам прекрасни сини очи и идеално тяло. А и височината ми отговаря-висока съм над 180 см.

МодаМного пъти съм се чудила дали да не кандидатствам в някоя модна агенция или да изкарам курс за модели. По принцип съм и доста фотогенична. Забравих да Ви спомена, че когато бях ученичка се организира конкурс за красота на девойки от училището. По принцип не желаех да участвам, но съучениците ми ме навиха. Така се явих с известна доза притеснение, облечена в прекрасна бяла рокля. Приятелките ме гримираха и направиха прическа. Да Ви кажа не можах да се позная. Жури бяха учители от училището ми и след техния вот успях да грабна първото място. Наградата беше символична, но пък начина, по който ме подкрепяха и гледаха всички беше незабравим. След това имах още повече обожатели.

Като всяка жена и аз искам да съм в крак с модата и гледам модни телевизионни канали и чета различни модни списания. Интересувам се и от модните агенции в България, за съжаление доста от тях фалираха покрай финансовата криза, като най-известната – Джей Моделс, която затвори врати в края на 2007г. Пътувала съм доста и според мен в България са най- красивите жени в света, жалко, че не са достатъчно добре оценени у нас.

Google+ Comments