Представител на зодията Везни

Като всеки друг зодиакален знак везните се отличават с определени характерни положителни и отрицателни черти. Ако искаш да се бориш за сърцето на мъж зодия Везни се надявам тази статия да ти бъде от полза. Истината е, че те са малко противоречиви като личности. От една страна са идеалисти, перфекционисти и доста амбициозни, но от друга са леко колебливи и не могат да взимат решения на мига. Те са гостоприемни и уважават околните. Имат нужда от голяма любов и одобрение. Понякога са толкова съобразителни, че пренебрегват дори себе си и собствените си желания. Най-хубавото им качество е, че успяват да се поставят на мястото на отсрещния и това ги прави много деликатни и съобразителни.

Хубаво е да им се възхищавате, те имат нужда от внимание. Но, ако ги натиснете прекалено много може да се отдалечат светкавично от вас. Просто не обичат някой да им се налага. Колкото повече го ласкаете и му правите комплименти, толкова по-добре за вас. Везните ще се чувстват най-добре, ако се държите  с тях като с крале. Изслушвайте го, оставете го да говори за себе си. Въпреки, че е изключително дипломатичен, той ще се радва да чуе различни гледни точки.

Как трябва да изглеждате, винаги перфектно. Независимо къде сте и в каква ситуация е важно да сте на ниво. Ако го поканите вкъщи, постарайте се да е изключително чисто и уютно. Това ще им направи страхотно впечатление и ще ги накара да се влюбят все повече във вас.

Сексът с мъжа везни е като романтична сцена от филм. Толкова са мили и грижовни, че ще се чувствате наистина невероятно.

Надявам се моя опит да ви е бил от полза. Желая ви успех и не забравяйте, че най-важното е да бъдете себе си.

Google+ Comments