На кои въпроси да НЕ отговаряш на първа среща!

Първото впечатление е много важно. Ако още от първата секунда си кажеш и майчиното мляко, бъди сигурна, че няма как той да продължи да има интерес към теб. Както са казали хората – „Мълчанието е злато“ и това не е случайно. Разбира се, не изпадай в крайности, защото има вариант да изглеждаш странно.

Не започвай дебати на тема религия, политика и доходи. Възможно е да имате различни възгледи и да се стигне до ненужна агресия и спорове. Общоприето е, че религията е лична тема, която не бива да бъде засягана от никого.

Не обсъждайте, семейния си живот, неуспехите и болестите си. Не е нужно събеседникът ви да се чувства като кошче за душевни отпадъци. Все пак той е отделил времето си, за да се забавлява и почувства по-добре, а не да се напрегне и да мисли и за вашите неприятности.

Не отговаряйте на въпроси за миналите си връзки. Миналото си е минало, ако искате по-добро бъдеще просто го забравете и фокусирайте вниманието си върху настоящия момент.

Игнорирайте глупавите въпроси от сорта на „Няма ли да се омъжваш?“, „ Искаш ли да имаш деца“.

Това са лични теми, за които не си длъжна да говориш непрестанно.

Недей изпадай в дълги обяснения за невероятната ти отпуска. Всеки си почива и всеки пътува, не е необходимо да разказваш три часа все едно си била на друга планета и си си говорила с извънземни.

Отпусни се и бъди естествена, мъжете харесват очарованието на искрените жени. Бъди уверена, той ще е твой само, ако си вярваш.

Аз следвам тези златни правила и се радвам на голямо уважение и интерес от мъжкия пол.

Google+ Comments