Готина врата и за гаража

seccdrsЕстествено, човек винаги първо се опитва да се погрижи за дома си, като в зависимост от реда на нещата, блиндирата врата е или първа, или последна. Аз от известно време си имам мое местенце, което обзаведох добре – по мой дизайн и избор на интериора, мебелите, пердетата и всичко, така че да се чувствам наистина у дома и да ми е уютно. Остана обаче още нещо, за което трябва да се погрижа, за да бъде всичко завършено – гаражът.

Доскоро той беше разхвърлян и мръсен – както повечето, понеже в някаква степен го ползвах и за килер. Хванах се обаче една неделя и го приведох във страхотен вид – от тогава се карам всеки път на половинката ми, като вземе нещо и не го върне обратно на определеното му място. И така, остана ми само да сменя старата, ръждясала, двукрила и нетипично грозна за моя дом врата 🙂

Решенията в това отношение не са много евтини, но реших да се спра на нещо качествено – врата, която се отваря нагоре и е с дистанционно. Като поразпитах колеги от офиса, един сподели, че неговата си е купил от известна българска фирма, чиито продукти обаче били произведени в Европа. Марката се казваше Secdoor и реших да проуча допълнително – имат 14-годишен опит в сферата и наистина, за разлика от повечето фирми на пазара, предлагат врати, проектирани и произведени в Европейския съюз.

След като разгледах каталога им, си избрах една чисто бяла врата и след консултация в офиса им за механизма за вдигане и сваляне, я поръчах. Монтажистите от гаражни врати Secdoor дойдоха само няколко дни по-късно и за няколко часа вратата беше перфектно монтирана.

И така, вече съм щастлива собственичка не само на уютен и добре обзаведен дом, но и неговото допълнение – модерен и приятен гараж 🙂

 

Google+ Comments