Добър пример

По принцип не съм привърженичка на Кралското семейство и всички клюки около него. Особено постоянното тиражиране на Меган Маркъл и колко лоша била и тем подобни.

Като цяло не разбирам, защо им се отделя толкова много внимание, те и без това добре си живеят. Както казах избягвам клюкарските статии относно всичко свързано с херцогини, кралици и тем подобни, но попаднах на една статия, която спечели любопитството ми. Тя беше за Меган Маркъл и защо не искала да отслабне след раждането. Самото заглавие ме привлече, защото кой не иска да отслабне след като е качил излишни килогррами, но предположих какво може да е съдържанието. Всъщност става въпрос за нещо, което лично на мен много ми допадна. В статията всъщност става въпрос затова, че тя не че не иска да отслабне, но не бърза, защото при нея приоритет е кърменето на бебето. Това всъщност е един страхотен пример, с който херцогинята показва, че не е важно, колко бързо си отслабнал след раждането, а това че имаш по-важна мисия в живота и това е отглеждането на детето, по този начин тя дава кураж на жените, които се срамуват от телата си, а в тях няма нищо срамно, можем само да уважаваме дамите, дали живот и да приемем, че тялото ни се променя и никога няма да е онова, когато бяхме на 17 години. Трябва да свикнем с промените и да се научим да се харесваме. Навсякъде из медиите се бумти за това, как манекенки, водещи, певици и всякакви хай лайф личности, свалили по 30 кг за 2 месеца, ти се стараеш, но покрай грижите за детето, кърменето, не можеш да отслабнеш, дори качваш килограми и какво се случва? Самочувствието ти е сринато, мразиш отражението си в огледалото, а в този случай Меган показва, че няма от какво да се срамуваш, ти си прекрасна, въпреки тялото си. Най-много се изненадвам на някакви снимки от току що родили дами или изписани от родилното, с грим, прически, тоалети, а в интерес на истината ние, реалните жени, обикновените, излизаме още по-изтормозени.

Адмирации за примера, който дава Меган Маркъл и дано повече жени да размислят относно самочувствието си, защото вие сте прекрасни.

Google+ Comments