Отслабване след зимата

Покрай зимния сезон доста се поотпуснах и след като се запролети реших сериозно да предприема мерки срещу килограмите, които съм прибавил към нормалното си тегло. Дълго време рових из Интернет и откривах какви ли не продукти, методи и диети за отслабване и въпреки скептицизма ми, дори изпробвах един от тях, но резултати почти липсваха, а изобщо не ми е приятно да се ограничавам без да има полза.

biograf-diet-svetoslav-kantardjievНаскоро обаче попаднах на списание „Биограф” – луксозно месечно издание, където на лъскавите страници със снимки, реклами и биографии, открих и една диета, която ми допадна – нарича се „Скандинавска“. Тя беше препоръчана от маркетинг мениджъра на списанието – Светослав Кантарджиев.  Включва основно рибни продукти, които са си много полезни, а и вкусни и не само че не се налага да гладувам, ами дори изпитвам удоволствие докато се подлагам на тази диета.
На пръв поглед продуктите изглеждат скъпи, но предварително проверих цените в големите супермаркети на някои от тях и направих някои сметки за това колко ще ми струват седмичните и месечни менюта – оказа се, че все пак много от тях ги има на достъпни цени и все пак диетата ми е по джоба.

От няколко дни вече се подлагам на въпросната диета и макар още да не съм се качвал на кантара, мога да кажа, че най-малкото диетата е вкусна и не стоя гладен – а първи резултати ще очаквам след около месец. Последните дни са прекалено дъждовни и студени, но при първа възможност ще започна и сутрин преди работа да си правя пролетния джогинг в близкия парк – което би трябвало допълнително да ускори свалянето на килограмите. J  А Вие как се справяте с пролетното отслабване?

Google+ Comments