Зимна почивка в Цигов чарк

Измина и тази трудна и страхотна година от живота ни. В нейния край обаче, аз реших, че съм заслужила да си взема малко по-дълга почивка от обикновено, и стартирах празниците една седмица по-рано. Тази седмица решихме да посветим само на връзката ни с приятеля ми, като отидем на красиво и спокойно място и се забавляваме заедно. Все пак на Коледа нямаше да сме заедно – всеки с роднините си, а на Нова Година ще сме с приятели.

От два месеца си бяхме набелязали едно красиво вилно селище, което се намира до Велинград и Цигов чарк ,  научихме за него от промоция в Грабо, откъдето си купихме ваучери за две нощувки с вечеря и си направихме резервация за делничните дни в седмицата преди Коледа.

Когато пристигнахме, там вече имаше сняг и природата беше много красива, а освен това и селището беше страхотно празнично украсено. Нощувахме в хотелската част на селището, стаята беше просторна и удобна, с всичко нужно. Прииска ни се следващият път да дойдем с приятели и да наемем някоя от луксозните вили, които все пак не са особено скъпи.

Починахме си много добре. Разходихме се и из околността – ски пистата до Цигов чарк, в романтичния Велинград, до Батак и Пещера. Макар да беше студено, успяхме да се насладим и на красивата природа, с която Западните Родопи са надарени. В общи линии, прекарахме си чудно и влязохме в “Коледен режим”. Сега вече сме готови да се устремим към празниците с пълна сила 🙂

Google+ Comments